Systemen

Wij ontwikkelden speciaal voor u het Xtra.Safety System: Een veiligheidshulpmiddel dat op iedere kartbaan aanwezig is waar de veiligheid van klanten en personeel en het behoud van materiaal prioriteit nummer één is. Het veiligheidssysteem maakt het mogelijk om karts te begrenzen of te laten stoppen. Hierdoor kunnen gevaarlijke ongelukken worden voorkomen.

Inmiddels is het veiligheidssysteem verder uitgebreid met een tijdsregistratiemodule: het Xtra.Timing System. Het tijdsregistratiesysteem werkt samen met het veiligheidssysteem en geeft u de mogelijkheid om rondetijden van karts te meten.

Momenteel zijn we druk bezig met de afronding van het Xtra.Location Systeem. Dit systeem stelt u in staat om elke kart tot op de centimeter nauwkeurig te volgen op de kartbaan. Dit brengt geweldige mogelijkheden met zich mee.

Klik op een van de systemen voor meer informatie.

 • Xtra.Safety System

  afbeelding van Xtra.Safety System

  Het Xtra.Safety Sytem stelt u in staat met één druk op de knop alle karts of een (aantal) specifieke kart(s) tot stilstand te brengen in geval van een gevaarlijke situatie.

 • Xtra.Timing System

  afbeelding van Xtra.Timing System

  Het Xtra.Timing System geeft u een complete controle over de kartbaan, inclusief ronde tijden, met slechts één systeem.

 • Xtra.Location System

  afbeelding van Xtra.Location System

  Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de ontwikkeling van het Xtra.Location System. Binnenkort meer informatie op deze pagina!